Kantoorinrichting interieurontwerp Den Bosch

Kantoorinrichting Den Bosch

Welten / Dukers & Baelemans 

Projectmatig interieurontwerp Den Bosch

De verhuizing naar een centraal gelegen kantoor was in lijn met de ambities van Welten. CEO Chris Baelemans: “Dit is voor ons de juiste stap op het juiste moment. We willen dichter bij de arbeidsmarkt zitten en bij onze professionals die werkzaam zijn door het hele land. Met dit moderne, inspirerende en goed bereikbare kantoor creëren we optimale omstandigheden voor een duurzame groei van ons ontwikkelbedrijf.”

Begin 2020 werden we benaderd door het projectteam van Welten en Duker & Baelemans. De twee samenwerkende organisaties hadden hun oog laten vallen op het prachtige Ricoh pand in ‘s-Hertogenbosch. De volledige achtste verdieping werd gereserveerd om omgetoverd te worden tot een volwaardig hoofdkantoor. De hulpvraag was duidelijk! Een beleving werd neergezet door het conceptteam van Swink Design

De ruimte waar het glas gevuld wordt 

 

Klant

Welten / Dukers & Baelemans 

Uitwerkingen

Conceptontwikkeling / beleving

Ontwerptraject

Volledige realisatie

Projectinrichting kantoorinrichting flexplekken maatwerk Den Bosch Uden

De ruimte waar het glas gevuld wordt

Jaar

2020

 

Technieken

SketchUp

Lumion

AutoCAD

 

Ontmoeten, ontwikkelen, flexibiliteit en een thuisbasis waren een van de uitgangspunten. Het concept voor het hoofdkantoor van Welten en Duker & Baelemans werd geboren; De ruimte waar het glas gevuld wordt.

Proces meets Collaboration.

Dat concentratie, flexibiliteit en ontmoeten vaak overlappen is een natuurlijk gevolg van het ‘thuis’ voelen in de werkomgeving. Het durven kiezen voor de invulling die aansluit op je behoefte en het als organisatie kunnen sturen van deze invulling is waar wij onze meerwaarde bieden. Een ervaring wordt namelijk gecreëerd door verschillende elementen, bewuste en onbewuste factoren. Maar wist je dat je deze factoren kan sturen en zelfs gebruiken voor de ervaring die je wilt creëren?! Dat is hoe wij werken! Binnen de processen van Welten hebben we hier goed onderzoek naar gedaan. Zo hebben we onder andere gezorgd voor geluids-gedempte kantoortuinen, laagdrempelige stilteplekken en een centraal gelegen trainingsplek. Ook hebben we gebruik gemaakt van een stimulerende en overzichtelijke routing waardoor samenwerking en ontmoeten in de werkprocessen versmolten wordt.

De plek die ‘vloeiend’ werkt was het gevolg!

Van interieurontwerp tot volledige realisatie binnen 12 weken, ook dat is Swink.

Het concept is een leidraad binnen de ontwerpen van Swink. Het is de figuurlijke fundering van een project en wordt op maat gemaakt. Het maken van een keuze gebeurt bij ons daarom ook niet zomaar en wordt altijd terug gekoppeld naar het concept. Wat vinden we belangrijk? Waarom vinden we dat? Hoe implementeren we dit het best? Wat in het ene project werkt is wellicht voor de andere minder effectief. Wij luisteren tussen de regels door en zorgen dat elke keuze logisch gemaakt wordt, vanuit een plan!

Projectinrichting kantoorontwerp maatwerk Den Bosch

Kantoorinrichting Projectinrichting flexplekken Den Bosch Uden

Projectinrichting kantoorontwerp flexplekken Den Bosch

Projectinrichting_kantoorinrichting maatwerk Den Bosch

3D-visualisatie flexplekken kantoorinrichting Welten / Dukers & Baelemans

Balans is key! En bij een plek die ‘vloeiend’ werkt, hoort ook een ruimte die het glas vult. Juist, de bar! Geen simpele koffiecorner met plastic bekertjes, maar eentje waar je het glas heft. Daar konden wij wel wat mee en Swink creëerde niet zomaar een bar, maar eentje die aansluit op de totale behoefte. Het werd een ontmoetingsplek waar je collega niet achter de bar, maar ervoor aan het werk is. Niet om biertjes te tappen of koffie te schenken, maar met zijn laptop, tijdens een goed gesprek of  tijdens het voorbereiden van die ene presentatie. Zittend op het geïntegreerde podium element wat aan de bar vastzit blijf je in contact met de werkvloer. Voor de fanatiekelingen die echt even af willen schakelen is de ruimte achter de bar een heus game walhalla. Tafelvoetbal, computerspelletjes en een zitzak om in neer te ploffen. Ben jij enthousiast en wil je graag met ons in gesprek over de beleving die past bij jouw verhaal? Zeg eens Hallo!

3D-visualisatie kantoorinrichting Den Bosch Kantoorinrichting interieurontwerp maatwerk Den Bosch

Benieuwd welke kantoorbeleving Swink Design voor jou neer kan zetten?

Laat je adviseren door Swink!

Volg
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!