Over Swink.

Eigenwijs en vernieuwend? Absoluut.

We dagen de status quo en onszelf uit om steeds verder te gaan.

Waar Swink Design in uitblinkt.

Jong, vernieuwend, een tikkeltje eigenwijs en niet bang om mee te doen met de ‘grote’ jongens. Wij zijn Swink Design, een creatief ontwerpbureau wat verder kijkt dan de beste indeling. Wij gaan voor ruimtes die kloppen. Jouw visie die verteld en vertaald wordt door een perfecte looprouting, vorm en materiaal. Wij werken vanuit waterdichte concepten, toe naar ontwerpen waar je door omvergeblazen wordt en sluiten dit alles af met de expertise en partners om verantwoordelijk te zijn voor, of te ondersteunen bij, de volledige realisatie. Wij vertalen jouw visie en jouw droom naar interieurs die werken! De koffie staat klaar.

Wij hebben een duidelijke missie! Het vertalen van jouw verhaal en daarmee het creëren van de juiste beleving. Je wordt beïnvloed door wat je in een ruimte ervaart. Hoe bereik je eigenlijk de juiste ervaring? En wat is het gevoel dat je neer wilt zetten? Als organisatie heb jij een duidelijke visie, een eigen verhaal. Belangrijk dus om deze juist te vertalen.

Concept first!

Werkwijze

Opzoek naar verhalen, dat is Swink!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek gaan wij graag met jou in gesprek over je droom, organisatie of vraagstuk. Het tussen de regels door luisteren en de juiste vragen stellen is waar onze meerwaarde ligt. Hospitality zit in onze aderen en wij zijn gek op koffie, zwart graag! Onze aanpak bestaat uit het schetsen van jouw profiel, het in kaart brengen van de wensen en eisen en duidelijke doelstellingen en verwachtingen creëren. Ieder project is uniek en vergt dus een bepaalde vorm van flexibiliteit binnen de processen van Swink. Zo zijn wij gewend om mee te bewegen met de werkwijze van onze opdrachtgevers, maar bieden wij tegelijkertijd wel de stabiliteit die noodzakelijk is bij een verandering. Wij werken hierom in 3 verschillende fases. 

Wil je meer ontdekken over hoe we jouw ruimte kunnen transformeren? Laten we niet alleen ideeën op papier zetten, maar ze samen bespreken onder het genot van een kop koffie.

 

Fase 1, concept en voorlopig ontwerp:

In deze inleidende fase zetten we samen de eerste stappen naar een uniek ontwerp. We beginnen met een diepgaand gesprek om jouw visie, behoeften en doelstellingen te begrijpen. Als onafhankelijk adviseurs gaan we verder dan oppervlakkige trends; we willen weten wat jouw ruimte speciaal maakt.

Na het definiëren van de doelen starten we met conceptontwikkeling. Onze ontwerpstudio gaat aan de slag met het vertalen van ideeën naar tastbare visies. We presenteren moodboards, schetsen, conceptuele plannen en ondersteunen dit alles met realistische 3D beelden. Dit alles om ervoor te zorgen dat we op één lijn zitten voordat we de volgende stap zetten.

Tijdens een gericht overleg wordt deze fase aan jou als opdrachtgever toegelicht en gepresenteerd. Na een daaropvolgende correctieronde gaan we over tot de tweede fase van het proces.

Fase 2, definitieve ontwerpfase:

Met een goedgekeurd concept en indelingsplan gaan we over naar de definitieve ontwerpfase, waarbij onze creativiteit en expertise samenkomen. Ons team van ontwerpers in de studio werkt nauw samen om de visie te vertalen naar gedetailleerde plannen.

Jouw persoonlijke aanspreekpunt en projectleider zorgt ervoor dat elke stap wordt afgestemd op jouw verwachtingen en planning. Ons doel is niet alleen om een esthetisch aantrekkelijk ontwerp te leveren, maar ook om ervoor te zorgen dat het functioneel en haalbaar is binnen het gestelde budget.

In deze fase zullen we ons meer richten op de details en zetten we de punten op de i! Ook dit geheel wordt gepresenteerd in een prachtige presentatie.

Fase 3, realisatie:

In deze fase is het ontwerptraject afgerond, maar ons team blijft beschikbaar en betrokken om je, indien nodig, te begeleiden tijdens het realisatieproces. Fase 3 is de uitvoerende fase! Jij geeft aan waar begeleiding gewenst is, en wij activeren onze eigen partners of die van jou om het realisatieproces in gang te zetten, terwijl we nauwlettend toezien op het behoud van het ontwerp.

Wat kunnen onze ontwerpers nog voor je betekenen in deze fase? Denk bijvoorbeeld aan het uitwerken van lichtplannen, het inschakelen van akoestische specialisten, het gedetailleerd uittekenen van maatwerkobjecten en het aanvragen van offertes bij diverse partijen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, en zelfs het bijwonen van bouwvergaderingen om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

In de derde fase bij Swink nemen we een aparte weg, los van de ontwerpprocessen in fasen 1 & 2. Op deze manier kunnen we een eerlijker prijsvoorstel doen en na het ontwerptraject een nauwkeurige inschatting maken van aanvullende diensten die nodig zijn.

Bij Swink ben je niet verplicht om de realisatie af te nemen als onderdeel van het traject. Als ervaren ontwerpers hebben we het netwerk en de expertise om je volledig te ontzorgen tijdens de realisatiefase. Echter, we zien het ontwerpproces en de realisatie graag als aparte stappen, zodat we een beter afgestemd voorstel kunnen doen dat perfect aansluit op jouw behoeften en wensen.

Benieuwd wat Swink voor jouw project kan betekenen?

We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

“Voor mij begint elk project als een leeg canvas, een kans om een verhaal te vertellen door middel van design. Mijn ontwerpfilosofie draait om meer dan esthetiek; het gaat om het creëren van ervaringen. Van de eerste schets tot het laatste detail, ik streef ernaar ruimtes te vormen die niet alleen mooi zijn, maar ook een duidelijk doel dienen. Denken vanuit functie noem ik dat graag.”

Contact met Anne

“Elk project begint met een vonk van inspiratie. Wij noemen dit vuurwerkmomentjes. Het is het resultaat van een gedegen onderzoek. Door diep te graven in diverse bronnen, waaronder kunst, geschiedenis, natuur en de wensen van de opdrachtgever. Creëren we haakjes voor ons concept.”

Tijdens een traject binnen Swink neem ik je graag mee in de gedachtegang en de conceptvorming van jouw interieurontwerp.

Contact met Marle

Hallo! Ik ben Karin, de administratieve kracht achter de schermen bij Swink Design. Als Backoffice/Administratie Medewerker ben ik de spil die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt, zodat ons creatieve team zich volledig kan concentreren op het ontwerpen van prachtige ruimtes.

Contact met Karin

“Als stagiaire bij Swink krijg ik de kans om te proeven van de wereld van interieur en beleving. Hier kan ik mijn persoonlijke leerdoelen goed tot uiting brengen en me onderdompelen in een omgeving vol creativiteit en inspiratie.”

Bij Swink verwelkomen we stagiaires met open armen. Het is voor ons niet alleen een kans om kennis te delen, maar ook om te leren van de frisse ideeën en energie die stagiaires met zich meebrengen. Stagiaires dragen bij aan een dynamische en inspirerende werkomgeving, waarin we samen groeien en elkaar versterken. Het is een wisselwerking waar zowel het team als de stagiaires profijt van hebben. Bij Swink geloven we in de kracht van mentorship en de waarde van nieuwe perspectieven, en daarom koesteren we de aanwezigheid van stagiaires in ons team.

Als kantoorhond bij Swink ben ik niet zomaar een viervoeter; ik ben de vrolijke mascotte die zorgt voor een glimlach op het gezicht van het hele team. Met mijn trouwe aanwezigheid en knuffelige streken breng ik een extra dosis vreugde en ontspanning in de werkdag. Of het nu gaat om een spontane wandeling om de creativiteit te stimuleren of gewoon om wat gezelschap tijdens een drukke werkdag, ik ben er altijd om het team op te vrolijken en te inspireren.

Koekje voor Guus?

 

 

Advies op maat.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we vooral eens samen zitten en bespreken hoe wij jouw projecten naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

Laten we samen eens naar je vraagstuk kijken! 

projectinrichting_interieurontwerp_Kantoorinrichting_interieuradvies_Maatwerk_Uden_SwinkDesign

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Volg
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!