Kantoorpand Oss

Office project

Een open structuur, een plek waar je samen komt, een plek die werkt.

Een bedrijf met een duidelijke visie, een manier van werken en een inspirerend verhaal! Echter was dit nog niet terug te zien wanneer je binnen stapte in het hoofdkantoor in Oss. Hier mocht verandering in komen vond de directie en dat is waar wij om de hoek kwamen kijken.

 

 

Een geheel en een plek waar de werknemers prettig konden werken. Er moest ruimte zijn om de rust binnen het pand  op te zoeken, maar waar communicatie wel centraal stond. Dat waren de speerpunten die wij aangerijkt kregen in het eerste gesprek met de opdrachtgever. Echter stond de kwaliteit van werken in dit project zo centraal dat wij het noodzakelijk vonden om de werknemers te betrekken in het voortraject. Na een enquete, ingevuld door alle werknemers, kregen wij een duidelijke aanvulling op de al uitgesproken wensen. Dit gecombineerd met de vastgestelde eisen, bracht ons naar het fundament van het ontwerp ; Het concept!

“Een open structuur, een plek waar je samen komt, een plek die werkt. ” Dat werd het concept!

 

BELEVING:

  • Communicatie
  • Privacy
  • Samenhang
  • Fris
  • Warm
  • Uitnodigend

 

Klant

´binnenkort openbaar´

Uitwerkingen

Conceptontwikkeling / beleving

Routing studie

Indelingsadvies

3D visualisaties

Technisch tekenwerk

Lichtplan

Projectbegeleiding

Jaar

2019

 

Technieken

SketchUp

Lumion

Photoshop

Autocad

 

Een plek die werkt!

Het ontwerp.

Kantoorstructuur:

  • Open
  • Volglas wanden
  • Groen
  • Ruimtelijk
  • Hout tinten

 

Kantine:

Centraal gelegen in het pand bevond zich de kantine. Op deze plek kwamen niet alleen de medewerkers om te genieten van de goed verzorgde catering, maar ook relaties en leveranciers waren hier vaak te vinden. Des te meer reden genoeg om ook de uitstraling en indeling van de kantine onder de loep te nemen.

Waar de kantoorstructuur professionaliteit uitstraalt, wilden we in de kantine iets meer met een knipoog naar de vrije tijd werken. De kantine moest een plek worden waar je kunt genieten van de lunch, je een bespreking kunt houden en niet onbelangrijk.. Het moest een plek zijn waar je even kunt ontspannen.

 

Door gebruik te maken van dezelfde kleurelementen, materialen en tinten creeër je herkenning binnen de rest van het interieur. We hebben contrast gecreeërd door bovenstaande uitingen speels te implementeren.

 

Benieuwd welke beleving Swink Design voor jou neer kan zetten?

Laat je adviseren door Swink!

VolgFb.Ins.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!