Inspiratie café

Pronto wonen

Inspiratiecafé

De plek waar de laatste trends en heerlijke koffie samenkomen in veel meer dan alleen een koffiehoek. Een koffiehoek maar dan anders! Het koffie drinken wordt een bijzaak wanneer je de nieuwe inspiratie cafés van Pronto Wonen binnen stapt. Het is een plek, bedoeld om te inspireren. Om nieuwe trends te ontdekken en om jezelf op je gemakt te voelen. Begin 2018 werd Swink design benaderd met het gegeven dat de koffiehoeken een nieuwe uitstraling nodig hadden. Het idee was om een neutrale basis neer te zetten waar per trend, seizoen en kleuren pallet op ingespeeld kon worden.

Klant

Pronto wonen bv

 

Uitwerkingen

3D Renders

Conceptontwikkeling

Indelingsadvies

Jaar

2018

 

Technieken

SketchUp

Lumion

Photoshop

Pronto wonen

Het ontwerp.

De grote koffietafel zorgt voor een centraal punt! Een statement wat neergezet wordt. Ook uit het praktische oogpunt is de tafel zeer handig voor vergaderingen/ presentaties etc. De twee hogere bartafels daarachter gelegen zorgen voor diepte in het geheel. Lijnen die elkaar net overstijgen.

Het inspiratie café wordt omringt door het RAGAZZI wandsysteem, ontwikkeld in samenwerking met Swink design. RAGAZZI is een modulair systeem wat je van heel subtiel in je woonkamer tot een grote wand door kan trekken in bijvoorbeeld een café.

Dit wandsysteem speciaal ontworpen voor de inspiratie cafés steelt in het ontwerp dan ook de show. In het vakkensysteem worden alle accessoires netjes gepresenteerd. Vergezeld door 4 grote moodboards die de trends van het seizoen representeren.

Benieuwd naar slimme oplossingen voor in jouw huis of bedrijfspand?

Laat je adviseren door Swink!

Volg
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!