Stadscafé

Hospitality project

Een ambachtelijke horeca ervaring in het centrum van Uden

Een volledig nieuw concept horeca zaak, eentje waar we er nog niet veel van hebben. Toen Swink eind 2018 gevraagd werd voor dit project werden wij direct enthousiast van de gedrevenheid en de mooie ideeën van de drie eigenaren van het stadscafé. Aan ambitie ontbreekt het deze heren niet!

Een plek waar mensen samenkomen, een totaal beleving, open en ruim maar toch knus en ambachtelijk… Dat waren een van de eerste omschrijvingen van het idee. Mocht je meer werk van Swink Design kennen dan zul je begrijpen dat beleving centraal staat in ieder ontwerp. Het concept wat daaromheen gebouwd wordt is als een fundering voor het ontwerp, zo ook hier.

 

BELEVING:

Het stadscafé´ wordt een plek waar je komt voor je lunch, borrel, koffie met gebak maar ook voor een lekkere verse pizza. Heel de dag moeten mensen zich comfortabel voelen in het café. Er moet een verscheidenheid zijn aan verschillend (zit) comfort , De ruimte moet optische verdeling krijgen zodat het niet ‘vol’ of ‘druk’ oogt, maar zodat je wel enige variatie creëert in het zichtbeeld van de ruimte. Er moet gedacht worden aan het winkelende publiek, aan de bourgondiërs onder ons maar niet te vergeten ook aan de ondernemer die in het weekend of doordeweeks de drukte opzoekt en in een bruisende omgeving wil netwerken.

 

Klant

Stadscafé van Eyck 

Uitwerkingen

Conceptontwikkeling / beleving

Routing studie

Indelingsadvies

3D visualisaties

Technisch tekenwerk

 

Jaar

2018/2019

 

Technieken

SketchUp

Lumion

Photoshop

Autocad

 

Een echte beleving!

Het ontwerp.

Stijl:

Een stadscafé waar je in de avond kan genieten van heerlijke ambachtelijke pizza’s, waar je gezellig met wat vrienden een drankje doet om je middag af te sluiten, of juist om de avond in te luiden. Een plek waar verschillende doelgroepen elkaar in harmonie tegenkomen en waar gezelligheid en beleving centraal staat.

– Warm, intiem, ruim.

– Natuurlijke elementen

– Industriële accenten

-Verschillende tafels en stoelen

– Planten

SFEER:

Warm en gemoedelijk moet het zijn als je binnen komt lopen. Een plek waar ambacht te zien is door de open keuken, een frisse blik door het vele daglicht. Een industrieel randje, door het gebruik van staal en hout in combinatie met de mooie betonvloer en het originele betonnen plafond.
Dit alles met een knipoog, een groen randje. Daar waar het industriele een stapje terug doet en het botanische doorschemert.
Door de mix van tafels en verschillende zithoogten wordt er een speels effect gecreëerd. Dit alles tussen de kaders van de strakke basis

 

Bekijk hier de aftermovie van het project!

De realisatie.

Benieuwd welke beleving Swink Design voor jou neer kan zetten?

Laat je adviseren door Swink!

Volg
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!