Horeca inrichting

Café het Udenaartje

Uden 

Genieten van de ouderwetse, Brabantse gezelligheid in een nieuw jasje!

Het altijd al gezellige café wat stamt uit 1972 en al die tijd al eigendom is geweest van familie Witlox, was toe aan vernieuwing. Een nieuw likje verf en de visie om ouderwetse Brabantse gezelligheid in een nieuw jasje te steken, kreeg sneller dan gepland een hele eigen identiteit. Het resultaat van goed vertrouwen, durf en ‘vrij spel’ krijgen om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Vernieuwing op de plekken waar dit meerwaarde biedt, maar ook de charme van het behouden van originele elementen is wat het vernieuwde Café het Udenaartje zo uniek maakt.

Klant

Café het Udenaartje 

Uitwerkingen

Conceptontwikkeling / beleving

Routing studie

Indelingsadvies

3D visualisaties

Technisch tekenwerk

Projectmeubilair

Projectbegeleiding

Deel realisatie

Jaar

2020

 

Technieken

SketchUp

Lumion

Photoshop

AutoCAD

 

Vruger kende ze Café het Udenaartje al als un skön plekske Uden.

Het ontwerp.

“Het vertrouwen is de fundering”

Het begin was klein en onschuldig; Een likje verf om de uit 1972 daterende kroeg een opfrisbeurt te geven. Na de eerste gesprekken was al meteen duidelijk dat de doelen en de visie van de opdrachtgever veel verder zouden rijken. Een bom aan creativiteit is wat team Swink los mocht laten op de huidige ideeën en gedachtespinsels. Een intiem en intens proces vloeide hieruit voort. Op hoog creatief niveau kunnen denken en sparren met opdrachtgever is wat ons vak zo leuk maakt.

De wens van deze opdrachtgever heeft Swink Design mogen vertalen van concept t/m realisatie naar een tastbare plek waar nu, jong en oud, optimaal kunnen genieten.

Vernieuwing op de plekken waar dit meerwaarde biedt, maar ook de charme van het behouden van originele elementen is wat het vernieuwde Café het Udenaartje zo uniek maakt.

 

De originele pui heeft plaats mogen maken voor een geheel vernieuwde raampartij voorzien van boogramen met glas in lood. Mede door het toevoegen van twee extra deuren aan de zijkant van het pand, hebben we niet alleen een betere routing, maar ook extra daglicht gecreëerd. Het ruime overdekte terras welke we toe hebben mogen voegen, maakt het geheel af.

Het behouden van de originele bar is nog wel het bijzonderste element in het café. De bar, het pronkstuk van de zaak heeft al vele jaren en vaste klanten gesleten. Het in gesprek gaan met de stamgasten en zorg dragen dat ieder zijn ‘vaste’ plek niet verloren ging, was dan ook een prachtige uitdaging. Door niet alleen de locatie, maar ook de bar zelf grotendeels te hergebruiken, behouden we een mooi stukje identiteit van de oud Udense kroeg. Met het verruimen van de bar hebben we ook een prachtige open keuken kunnen creëren.

 

Benieuwd welke beleving Swink Design voor jou neer kan zetten?

Laat je adviseren door Swink!

Volg
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!