Zolderverbouwing

Familie Somers

Zolderverbouwing

Goed weten wat je wel en niet wil, maar de knoop niet door durven te hakken omdat je niet zeker bent van de uitkomst van het eindresultaat. Dit was het probleem bij het jonge gezin in een nieuwbouwwijk in Uden. Een prachtige inrichting! Rustige grijs tinten aangevuld met de mooiste accessoires. De inrichting klopte volledig. Echter had de zolder nog niet de aandacht gekregen die het verdiende en dit werd wel eens tijd!

Een hobbykamer, een extra slaapkamer en een wasruimte. Dat waren de vereisten voor de zolderindeling. De indelingsplattegrond lag ook al op mij te wachten. Met hier en daar wat weloverwogen besluiten in optie. Je zag meteen waar de twijfel en discussie zat. Wel een verlaagd plafond of toch niet, open modulaire kasten of dichte maatwerk kasten? De keuze is reuze. Waar twee stijlen elkaar moesten overlappen, industrieel en vintage, waren er dus genoeg afwegingen te maken.

Klant

Familie Somers

 

Uitwerkingen

3D artimpression

Sfeerimpressies

Jaar

2018

 

Technieken

SketchUp

Lumion

Photoshop

Industrieel en vintage

Wat Swink kan betekenen.

Dit is waar Swink design graag te hulp schoot. Door middel van het bouwen van een 3D model van de volledige zolderverdieping met alle wensen en eisen erin verwerkt. Realiseerde we een eindmodel nog voor de verbouwing begonnen was. Een open kast! Of nee doe toch maar een dichte kast!  Het kan dan allemaal nog. Een aantal opties werden uitgewerkt en zo fotorealistisch mogelijk weergegeven. Wat doet het zonlicht? Hoe belangrijk is mijn verlichting? Wat doet het met de ruimte aan zich bij een bepaalde keuze? Allemaal vraagstukken die heel gemakkelijk beantwoord werden, met een paar drukken op de knop!

Swink design laat in dit project zien hoe gemakkelijk het is om die vragen te beantwoorden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Een 3D Artimpression heb je al v.a 190,- euro. Graag een persoonlijk gesprek?

Neem contact met ons op

Benieuwd naar slimme oplossingen voor in jouw huis of bedrijfspand?

Laat je adviseren door Swink!

VolgFb.Ins.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!