Diensten

Benieuwd hoe Swink kan helpen?

Waar Swink Design in uitblinkt.

Swink Design is een bedrijf wat veel waarde hecht aan het verhaal achter het ontwerp. Het bedrijf achter het interieur. De familie achter het woonhuis. Het richt zich op het gevoel wat je krijgt of wilt creëren in een ruimte. Swink helpt je vanaf het kleinste idee tot aan een voor jou perfecte realisatie. Ieder ontwerp hoort uniek te zijn. De ruimte moet een reflectie zijn van het verhaal achter het ontwerp.

Wij denken met je mee en gaan voor perfectie, ‘Details are not details, they make the design’. Ook denkt Swink Design graag mee over de beste manier om jouw ideeën een mooie rode draad te geven. Een goed concept is immers het halve werk en een goede uitvoering maakt het geheel passend!

Werkwijze – Particulieren inrichting – Projectmatige inrichting – 3D-visualisaties – Advies op maat

Uitblinkers

Werkwijze.

Swink Design houdt van transparantie en bespreekt daarom dan ook tijdens een vrijblijvend, oriënterend gesprek samen met jou wat de wensen en eisen zijn en welke diensten daar het beste op aansluiten. Ieder ontwerp is uniek! Niet alleen omdat Swink graag vernieuwend ontwerpt, maar vooral omdat de persoon/het bedrijf achter het ontwerp uniek is. Dit is dan ook de basis van elk design. Wat wil jij uitstralen? En wat vind jij belangrijk? Onze keyvragen! Na een goedgekeurde projectplanning en offerte gaan we aan de slag met jouw project!

Fase 1: De eerste fase staat in het teken van het voorlopige ontwerp. Hierin worden alle verschillende facetten van het besproken project ontworpen en teruggekoppeld aan jou als opdrachtgever. Dit gebeurt middels een persoonlijke presentatie of tussentijdse briefing. Afhankelijk van de afspraken die gemaakt zijn, worden aan de hand van het voorlopige ontwerp alle aanpassingen doorgevoerd in een correctierondes. Mits goedkeuring na eventuele correctieronde gaan we verder naar fase 2.

Fase 2: In fase 2 spreek je van het definitieve ontwerp. Op dit moment staat het ontwerp in grote lijnen vast. In deze fase zullen we ons meer gaan focussen op details en worden zoals gezegd; de puntjes op de i gezet! Hierna zullen we weer een moment inplannen om het geheel aan je te presenteren.

Fase 3: Fase 3 is de uitvoerende fase! Of je nu heel het project door Swink Design laat uitvoeren of dat wij alleen de technische tekeningen aanleveren. Swink is graag nauw betrokken om zo de kwaliteit van het eindresultaat te kunnen waarborgen. Swink Design heeft een breed netwerk opgebouwd aan experts en vakmensen om jou ook zo te kunnen ontzorgen.

Interesse? Neem contact op!

Interieurontwerp_projectinrichting_Maatwerk_Uden_SwinkDesign

Projectmatige inrichting.

Ben je op zoek naar een interieurontwerper die jouw verhaal kan vertalen naar een vernieuwende inrichting? Een glashelder idee, een mooie droom of een duidelijk doel. Wat jouw verhaal ook is, wij vertalen het graag! Je wilt graag dat jouw visie het middelpunt is van jouw onderneming. Dat is immers ook de reden waarom je doet wat je doet. ‘Een visitekaartje van je werk’. Het verhaal vertel jij… wij maken de vertaalslag naar een passend ontwerp. Of het nu gaat om een nieuw kantoorpand, een hip restaurant of een kantoorpand. Met gevoel voor vormgeving en kwaliteit wordt jouw totale project verzorgd. Vanaf de eerste schetsen tot aan de dag van de opening.

Een idee visueel uitlichten? Een volledig nieuwe sfeer en/of stijl neerzetten? Vanaf nul jouw verhaal vertalen of graag persoonlijk advies? Wij vinden het belangrijk dat ons ontwerptraject volledig aansluit op jouw behoeftes en willen niks over het hoofd zien. De transparantie in het ontwerpproces zorgt ervoor dat je zo betrokken wordt als dat je zelf graag wil. Maatwerk!

Interesse? Neem contact op!

Interieurontwerp_Interieuradvies_projectinrichting_Maatwerk_Uden_SwinkDesignInterieurontwerp_Interieuradvies_projectinrichting_Maatwerk_Uden_SwinkDesign

Particulieren inrichting

Welk gevoel past bij jouw droominrichting?

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste kleur of wil je jouw huis een complete make-over geven? Welke reden je ook hebt, think Swink! Een flinke dosis creativiteit vormt de basis om de inrichting van jouw leefruimte op verrassende wijze vorm te geven. Het is voor ons dan ook een streven om jouw woonwensen te vertalen naar een uniek en creatief interieurontwerp, zodat jouw huis verandert in een ‘thuis’. Swink zet zich vanaf het eerste contact in om te kijken welke problemen een rol spelen en hoe we hier juist op in kunnen spelen. Wij kijken verder en zijn benieuwd naar jouw verhaal! Hoe ziet jullie leven eruit? Welke ruimtes in huis zijn het belangrijkste? Wat vind jij belangrijk en wat wil je uitstralen? Iedere ruimte hoort uniek te zijn. 

De ruimte dient een reflectie te zijn van het verhaal achter het ontwerp! Jouw verhaal!

Interesse? Neem contact op!

projectinrichting_interieurontwerp_interieuradvies_Maatwerk_Uden_SwinkDesign

3D-visualisaties.

Rondlopen in een ruimte wat nog niet gebouwd is? Het is bijna niet meer weg te denken. Het fotorealistisch weergeven van een ontwerp voordat de realisatie is begonnen, is een enorme versterking. Niet alleen om het beeld te verduidelijken, maar vooral om te zien wat het effect van een bepaalde keuze is. Denk maar eens aan de lichtinval in een ruimte of de hoeveelheid verlichting wat er nodig is. Wat doet schaduw in een ruimte? En wat gebeurt er met kleurcombinaties? Het laat je al in een vroeg stadium zien wat materialen doen in een specifieke ruimte en niet onbelangrijk: wat voor gevoel je hierbij krijgt!

Het beter verkoopbaar maken van een woning of bedrijfspand? Of juist om jezelf of iemand anders te overtuigen van jouw ideeën? Wat de reden ook is om voor 3D-visualisaties te kiezen, wij helpen je graag! Swink Design heeft zich gespecialiseerd in verschillende 3D-technieken. Voor ieder wat wils. Van ruwe 3D-modellen tot hoogwaardige visualisaties op ware grootte! Niks is te gek!

Interesse? Neem contact op!

projectinrichting_interieurontwerp_Kantoorinrichting_interieuradvies_Maatwerk_Uden_SwinkDesign

Advies op maat.

Kom je er niet meer uit? En zou je graag eens wat tips hebben vanuit een andere invalshoek? Swink Design biedt advies op maat! Op locatie of bij ons op kantoor! Een greep uit onze adviezen:

– Kleuradvies

– Indelingsadvies

– Meubeladvies

– Stylingsadvies

– Verlichtingsadvies

Veel van deze adviezen vinden gaande weg hun overlap in elkaar. Dit is dan ook de reden dat we eerst rond de tafel gaan zitten om te kijken wat er nodig is, en hoe Swink dit zo efficiënt mogelijk kan toepassen.

Interesse? Neem contact op!

projectinrichting_interieurontwerp_Kantoorinrichting_interieuradvies_Maatwerk_Uden_SwinkDesign

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

VolgFb.Ins.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!