Diensten

Benieuwd hoe Swink kan helpen?

Waar Swink Design in uitblinkt.

Jong, vernieuwend, een tikkeltje eigenwijs en niet bang om mee te doen met de ‘grote’ jongens. Wij zijn Swink Design, een creatief ontwerpbureau wat verder kijkt dan de beste indeling. Wij gaan voor ruimtes die kloppen. Jouw visie die verteld en vertaald wordt door een perfecte looprouting, vorm en materiaal. Wij werken vanuit waterdichte concepten, toe naar ontwerpen waar je door omvergeblazen wordt en sluiten dit alles af met de expertise en partners om verantwoordelijk te zijn voor, of te ondersteunen bij, de volledige realisatie. Wij vertalen jouw visie en jouw droom naar interieurs die werken! De koffie staat klaar.

Wij hebben een duidelijke missie! Het vertalen van jouw verhaal en daarmee het creëren van de juiste beleving. Je wordt beïnvloed door wat je in een ruimte ervaart. Hoe bereik je eigenlijk de juiste ervaring? En wat is het gevoel dat je neer wilt zetten? Als organisatie heb jij een duidelijke visie, een eigen verhaal. Belangrijk dus om deze juist te vertalen.

Uitblinkers

Werkwijze

Opzoek naar verhalen, dat is Swink! Tijdens een vrijblijvend intakegesprek gaan wij graag met jou in gesprek over je droom, organisatie of vraagstuk. Het tussen de regels door luisteren en de juiste vragen stellen is waar onze meerwaarde ligt. Hospitality zit in onze aderen en wij zijn gek op koffie, zwart graag! Ons intakegesprek bestaat uit het schetsen van jouw profiel, het in kaart brengen van de wensen en eisen en duidelijke doelstellingen en verwachtingen creëren. Ieder project is uniek en vergt dus een bepaalde vorm van flexibiliteit binnen de processen van Swink. Zo zijn wij gewend om mee te bewegen met de werkwijze van onze opdrachtgevers, maar bieden wij tegelijkertijd wel de stabiliteit die noodzakelijk is bij een verandering. Wij werken hierom in 3 verschillende fases. 

 

Fase 1: De eerste fase staat in het teken van het voorlopige ontwerp. Hierin worden alle verschillende facetten van het besproken project ontworpen en teruggekoppeld aan jou als opdrachtgever. Dit gebeurt middels een persoonlijke presentatie of tussentijdse briefing. Afhankelijk van de afspraken die gemaakt zijn, worden aan de hand van het voorlopige ontwerp alle aanpassingen doorgevoerd in een correctierondes. Mits goedkeuring na eventuele correctieronde gaan we verder naar fase 2.

Fase 2: In fase 2 spreek je van het definitieve ontwerp. Op dit moment staat het ontwerp in grote lijnen vast. In deze fase zullen we ons meer gaan focussen op details en worden  zoals gezegd; de puntjes op de i gezet! Hierna zullen we weer een moment inplannen om het geheel aan je te presenteren.

Fase 3: Fase 3 is de uitvoerende fase! Of je nu heel het project door Swink Design laat uitvoeren of dat wij alleen de technische tekeningen aanleveren. Swink is graag nauw betrokken om zo de kwaliteit van het eindresultaat te kunnen waarborgen. Swink Design heeft een breed netwerk opgebouwd aan experts en vakmensen om jou ook zo te kunnen ontzorgen.

Interesse? Neem contact op!

Interieurontwerp_projectinrichting_Maatwerk_Uden_SwinkDesign

Projectmatige inrichting.

Ben je op zoek naar een interieurontwerper die jouw verhaal kan vertalen naar een vernieuwende inrichting? Een glashelder idee, een mooie droom of een duidelijk doel. Wat jouw verhaal ook is, wij vertalen het graag! Je wilt graag dat jouw visie het middelpunt is van jouw onderneming. Dat is immers ook de reden waarom je doet wat je doet. ‘Een visitekaartje van je werk’. Het verhaal vertel jij… wij maken de vertaalslag naar een passend ontwerp. Of het nu gaat om een nieuw kantoorpand, een hip restaurant of een pop-upstore. Met gevoel voor vormgeving en kwaliteit wordt jouw totale project verzorgd. Vanaf de eerste schetsen tot aan de dag van de opening.

Een idee visueel uitlichten? Een volledig nieuwe sfeer en/of stijl neerzetten? Vanaf nul jouw verhaal vertalen of graag persoonlijk advies? Wij vinden het belangrijk dat ons ontwerptraject volledig aansluit op jouw behoeftes en willen niks over het hoofd zien. De transparantie in het ontwerpproces zorgt ervoor dat je zo betrokken wordt als dat je zelf graag wil. Maatwerk!

Interesse? Neem contact op!

Interieurontwerp_Interieuradvies_projectinrichting_Maatwerk_Uden_SwinkDesignInterieurontwerp_Interieuradvies_projectinrichting_Maatwerk_Uden_SwinkDesign

3D-visualisaties.

Rondlopen in een ruimte wat nog niet gebouwd is? Het is bijna niet meer weg te denken. Het fotorealistisch weergeven van een ontwerp voordat de realisatie is begonnen, is een enorme versterking. Niet alleen om het beeld te verduidelijken, maar vooral om te zien wat het effect van een bepaalde keuze is. Denk maar eens aan de lichtinval in een ruimte of de hoeveelheid verlichting wat er nodig is. Wat doet schaduw in een ruimte? En wat gebeurt er met kleurcombinaties? Het laat je al in een vroeg stadium zien wat materialen doen in een specifieke ruimte en niet onbelangrijk: wat voor gevoel je hierbij krijgt!

Het beter verkoopbaar maken van een woning of bedrijfspand? Of juist om jezelf of iemand anders te overtuigen van jouw ideeën? Wat de reden ook is om voor 3D-visualisaties te kiezen, wij helpen je graag! Swink Design heeft zich gespecialiseerd in verschillende 3D-technieken. Voor ieder wat wils. Van ruwe 3D-modellen tot hoogwaardige visualisaties op ware grootte! Niks is te gek!

Interesse? Neem contact op!

projectinrichting_interieurontwerp_Kantoorinrichting_interieuradvies_Maatwerk_Uden_SwinkDesign

Advies op maat.

Benieuwd wat Swink Design voor jou kan betekenen?

 

Laten we samen eens naar je vraagstuk kijken! 

projectinrichting_interieurontwerp_Kantoorinrichting_interieuradvies_Maatwerk_Uden_SwinkDesign

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Volg
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!