Hoevento

Van de zolderverdieping naar de carport!

Van de zolderverdieping naar de carport!

Een upgrade was het zeker, de oude carport werd volledig omgetoverd tot een geïsoleerde ruimte met een mooie glazen pui aan de voorkant. En het nieuwe kantoor van Hoevento kon gerealiseerd worden.
Out of the box! Dat moest het zijn. Het moest een prettige en praktische ruimte zijn om in te werken. Het moest uitnodigend zijn om mensen te ontvangen en het moest Hoevento uitstralen.

Klant

Hoevento

 

Uitwerkingen

Projectbegeleiding

3D artimpression

Conceptontwikkeling

Indelingsadvies

Jaar

2017

 

Technieken

SketchUp

Lumion

Photoshop

Hoevento

Het ontwerp.

De ruimte was smal en lang. Kenmerkend voor een carport! Maar dat was het niet meer en dat mocht het in mijn ogen ook niet meer uitstralen. Het was het kantoor van Hoevento! Mijn eerste doel was dan ook de ruimte optisch vierkanter te maken. De lange oneindige diepte eruit halen en een vriendelijker beeld creëren voor de mensen die voorbij lopen of binnen stappen. Hoe kun je dit beter doen dan door een lekker likje verf op de muren te smeren!

De schilder keek even raar op toen hij voor de zekerheid opbelde of het plafond echt groen moest worden. Ja het plafond en de muren worden echt groen. De opdrachtgever vond het geweldig en super spannend tegelijk. Door een lijnenspel op de muur en op de vloer te creëren ontstaat er optisch meer ruimte. Door de vloer en wand gedeelte van elkaar te scheiden door middel van verf, behang, pvc en gietvloer ontstaat er een speels effect. Dat beetje extra wat het waard maakt om een designer in te schakelen

Benieuwd naar slimme oplossingen voor in jouw huis of bedrijfspand?

Laat je adviseren door Swink!

VolgFb.Ins.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!