Diensten

Benieuwd hoe Swink kan helpen?

Waar Swink Design in uitblinkt.

Swink Design is een bedrijf wat veel waarde hecht aan het verhaal achter het ontwerp. Het bedrijf achter het interieur. De familie achter het woonhuis. Het richt zich op het gevoel wat je krijgt of wil creëren in een ruimte. Swink helpt je vanaf het kleinste idee tot een voor jou perfecte realisatie. Ieder ontwerp hoort uniek te zijn. De ruimte moet een reflectie zijn van het verhaal achter het ontwerp.

Wij denken met je mee en gaan voor perfectie, ‘Details are not details they make the design’. Ook denkt swink design graag mee over de beste manier om jouw ideeën een mooie rode draad te geven. Een goed concept is immers het halve werk, en een goede uitvoering hiervan maakt het geheel passend!

Werkwijze – Particulieren inrichting – Projectmatige inrichting – 3D ArtimpressionAdvies op maat

Uitblinkers

Werkwijze.

Swink design houdt van transparantie en wil daarom eerst tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek met jou samen kijken wat de wensen zijn en welke diensten daar het beste op aansluiten. Ieder ontwerp is uniek! Niet alleen omdat Swink graag vernieuwend ontwerpt maar vooral omdat de persoon/ bedrijf  achter het ontwerp uniek is. Dit is bij ons dan ook de basis voor het design. Wat wil je uitstralen? En wat vindt jij belangrijk? Onze keyvragen! Na een goedgekeurde projectplanning en offerte gaan we aan de slag met jouw project!

Fase 1: De eerste fase staat in het teken van het voorlopige ontwerp. Hierin worden alle verschillende facetten van het besproken project ontworpen en teruggekoppeld aan jou als opdrachtgever. Dit gebeurd middels een persoonlijke presentatie of tussentijdse briefing. Afhankelijk van de afspraken die gemaakt zijn, worden aan de hand van het voorlopige ontwerp alle aanpassingen doorgevoerd in een of meerdere correctierondes. Mits goedkeuring na eventuele correctieronde gaan we verder naar fase 2.

Fase 2: In fase 2 spreek je van het definitieve ontwerp. Op dit moment staat het ontwerp in grote lijnen vast. In deze fase zullen we ons meer gaan focussen op details en worden zoals gezegd; de puntjes op de i gezet! Hierna zullen we weer een moment inplannen om het geheel aan je te presenteren.

Fase 3: Fase 3 is de uitvoerende fase! Of je nu heel het project door Swink design laat uitvoeren of dat wij alleen de technische tekeningen aanleveren! Swink is hier graag nauw bij betrokken om zo de kwaliteit van het eindresultaat te kunnen waarborgen. Swink design heeft een breed netwerk opgebouwd aan experts en vakmensen om jou ook zo te kunnen ontzorgen.

Interesse? Neem contact op!

Particulieren inrichting

Welk gevoel past bij jou droominrichting?

Heb je net dat extra beetje hulp nodig bij de kleuren of wil je, jouw huis een complete make over geven? Welke reden je ook hebt, think Swink! Een flinke dosis creativiteit vormt de basis om de inrichting van jouw leefruimte op verassende wijze vorm te geven. Het is voor ons dan ook een streven om jou woonwensen te vertalen naar een uniek en creatief interieur. Swink zet zich vanaf het eerste contact in om te kijken welke probleem kwesties spelen en hoe we hier juist op in kunnen spelen. Wij kijken verder en zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wij verdiepen ons in hoe wij hier iets in toe kunnen voegen. Hoe ziet je leven eruit? Welke ruimtes in huis zijn het belangrijkste? Wat vindt jij belangrijk en wat wil je uitstralen? Iedere ruimte hoort uniek te zijn. De ruimte moet een reflectie zijn van het verhaal achter het ontwerp! Jouw verhaal!

Interesse? Neem contact op!

Projectmatige inrichting.

Ben je op zoek naar een Interieur ontwerper die jouw verhaal kan vertalen in een vernieuwende inrichting?  Een glashelder idee, een mooie droom of een duidelijk doel! Wat jouw verhaal ook is, wij vertalen het graag! Je wilt graag dat jouw visie het middelpunt is van jou onderneming! Dat is immers ook de reden waarom je doet wat je doet. ‘Een visitekaartje van je werk’. Het verhaal vertel jij… wij maken de vertaalslag naar een passend ontwerp. Of het nu gaat om een nieuw kantoorpand, een hip restaurant of een sportschool. Met gevoel voor vormgeving en kwaliteit wordt jouw totale project verzorgd. Vanaf de eerste schetsen tot aan de dag van de opening.

Een idee visueel uitlichten? Een volledig nieuwe sfeer en stijl neerzetten? Vanaf nul jou verhaal vertalen of  graag persoonlijk advies? Wij vinden het belangrijk dat ons ontwerp traject volledig aansluit op jouw behoeftes en willen niks over het hoofd zien. De transparantie in het ontwerp proces zorgt ervoor dat je zo betrokken wordt als dat je zelf graag wil. Maatwerk!

Interesse? Neem contact op!

3D Artimpression.

Rondlopen in een ruimte die nog helemaal niet gebouwd is? Het is bijna niet meer weg te denken.. fotorealistische visualisaties oftewel Artimpressions. Het fotorealistisch weergeven van een ontwerp nog voor de realisatie is een enorme versterking. Niet alleen om het beeld te verduidelijken maar vooral om te zien wat het effect van een bepaalde keuze is. Denk maar is aan de lichtinval in een ruimte of de hoeveelheid verlichting die er nodig is. Wat doet schaduw in een ruimte? En wat gebeurd er met kleurcombinaties? Het laat je al op een vroeg stadium zien wat materialen doen in een specifieke ruimte en niet onbelangrijk wat voor gevoel je hierbij krijgt!

Het beter verkoopbaar maken van een woning of bedrijfspand? Of juist om jezelf of iemand anders te overtuigen van jouw ideeën? Wat de reden ook is om voor 3D renders te kiezen, wij helpen je graag! Waar Swink design zich gespecialiseerd heeft in verschillende 3D technieken hebben wij voor ieder wat wils. Van ruwe 3D modellen tot hoogwaardige renders op ware grootte! Niks is te gek.

Interesse? Neem contact op!

Advies op maat.

Kom je er niet meer uit? En zou je graag eens wat tips hebben vanuit een andere invalshoek? Swink design biedt advies op maat! Op locatie of bij ons op kantoor! Een greep uit onze adviezen:

– Kleuradvies

– Indelingsadvies

– Meubeladvies

– Stylingsadvies

– Verlichtingsadvies

Veel van deze adviezen vinden gaande weg hun overlap in elkaar. Dit is dan ook de reden dat we eerst rond de tafel gaan zitten om te kijken wat er nodig is, en hoe Swink dit zo efficiënt mogelijk kan toepassen.

Interesse? Neem contact op!

Prijzen & Info.

Ieder project is anders en ieder project vraagt ook om een andere aanpak! Na het intake gesprek hebben we vaak een goed beeld van de wensen en eisen van jouw als opdrachtgever! Transparantie is een belangrijk aspect in de werkwijze van Swink Design en wij zullen dan ook tijdens of naar aanleiding van het intakegesprek de mogelijkheden en de kosten met jouw delen.

Mocht je al iets meer willen weten? Kijk dan gerust eens naar onze tarieven, welke je een goed indicatiebeeld geven.

Kleuradvies: v.a. €240

Het kleuradvies van Swink design bestaat uit een oriënterend intake gesprek bij jou op locatie, waarin we alle wensen en eisen bespreken. Hierna zal een presentatie moment gepland worden waarin de volgende onderdelen gepresenteerd worden;

Moodboard
Kleur/behang stalen
Shoplist (overzicht) met hierin alle kleur nummers en besproken items
Ingebonden uitwerking van de presentatie

Ben je na het kleuradvies zo enthousiast geworden dat je meteen wil beginnen? Hier helpen wij je graag mee! Door ons gespecialiseerde netwerk van schilders en decorateurs heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Meer weten? Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden.

Stijladvies: v.a. €280

Het stijladvies van Swink design bestaat uit een oriënterend intake gesprek bij jou op locatie, waarin we alle wensen en eisen bespreken. Hierna zal een presentatie moment gepland worden waarin de volgende onderdelen gepresenteerd worden;

Stijl advies in de vorm van een moodboard
Kleuradvies in de vorm van een moodboard
Shoplist met kleuren en materialen
Ingebonden uitwerking van de presentatie

Indelingsadvies: v.a. €240

Het indelingsadvies van Swink design bestaat uit een oriënterend intake gesprek bij jou op locatie, waarin we alle wensen en eisen bespreken. Hierna zal een presentatie moment gepland worden waarin de volgende onderdelen gepresenteerd worden;

(2D) 1 indelingsplattegrond met daarin de besproken eisen en wensen toegepast. De plattegrond is op schaal en voorzien van de benodigde maatvoering
In het indelingsadvies wordt rekening gehouden met de door jou aangegeven meubels en verlichting.
Uit te breiden met een meubeladvies!

3D tour: v.a €190

Wil je graag je indelingsontwerp in 3D zien en al door de ruimte lopen zonder dat deze is gerealiseerd? Dit kan al vanaf € 190,-

 

Projectmatige inrichting:

Voor projectmatige projecten gaat Swink graag eerst met je in gesprek om alle wensen en eisen door te nemen om zo een scherpe offerte aan te kunnen bieden.

Compleet interieur advies: v.a. €850

Het interieur advies is geheel aan te passen en op maat te maken. Een standaard Interieuradvies bestaat uit een orienterend intake gesprek bij jou op locatie, waarin we alle wensen en eisen bespreken. Hierna zal 1 of meerdere presentatie momenten gepland worden waarin de volgende items gepresenteerd worden:

Stijl advies
Kleur advies
2d indelingsadvies
Meubeladvies
Shoppinglist
Lichtplan

Uit te breiden met:
3D tour
Technische maatwerk tekeningen
1 of meerdere opties
Animatie tour
Personal shopping

3D visualisaties/ Art Impressions:

Interieur/ Exterieur
Prijzen zijn gebaseerd op 1 afbeelding en exclusief BTW

Meerprijs animatie: €60,-

Basic: v.a. €190,-
Woonkamer/keuken/ slaapkamer
Tot 40m2

Advanced: v.a. €315
Verdiepingsvloer/ grote open ruimte
Tot 100m2

Pro: Offerte
v.a. 100m2

Extra: €50,-
Extra afbeelding vanuit een andere invalshoek.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

VolgFb.Ins.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!